söndag, november 16, 2008

Äntligen beställt och klart!

Idag har vi äntligen fått iväg beställningen på kök, tvättstuga och två badrumsmöbler från IKEA. Leverans inom 9 dagar, förutom de specialbeställda bänkskivorna till köket som kommer den 16 december. Förhoppningsvis är allt annat klart då, så att det bara är att lägga på bänkskivorna.

Var också iväg en sväng till stan för en mysig söndagsfika. Tråkigt dock när alla mysiga ställen har söndagsstängt! Bageriet var öppet, men fullsatt. Så vi traskade runt stan för att hitta något annat, och det enda som var öppet var Siesta på Öster. Inte det minsta mysigt och alldeles hutlöst dyrt. Men vad gör man när man är fikasugen? Avslutade utflykten på Åhléns, där vi hittade mängder med gulliga gosedjur som macaronen nog önskar sej i julklapp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är som en sten faller från hjärtat när man fått iväg beställningen :-) Vi väntade också på bänkskivorna länge, tråkigt liksom för man har ju inget att laga mat på eller diskbänk o så! Får man kanske se era ritningar från Ikea på köket?? /jojo

Lina sa...

Det ska bli så himla kul att se huset till jul! Håller verkligen tummarna för det. LÄNGTAR! Och det ska bli så roligt när ni kommer hemåt om ett par veckor. :)

Gotlandsliv sa...

Jojo!
Tyvärr har jag inte köksritningarna på min dator, eftersom IKEAs dåliga ritprogram bara funkar på PC. Men jag ska se om jag kan krångla över dom på nåt sätt... :)

Lina!
Ja, det ska bli jättekul att ses om ett par veckor! Vi får hitta på nåt mysigt där på lördagen tycker jag. Ska till Ljungsbro på dagen, och säkert någon tur till IKEA också, men kvällen har vi planerat med er!
Och det verkar som om huset blir klart till jul, snickarna verkar inte oroliga i alla fall. Ska bli så mysigt att få jula till det lite och få besök av er!