onsdag, november 05, 2008

Vill ha!


Mysiga bloggen Hem och Lycka lottar just nu ut ett superfint halsband från puss.se. Klart man vill ha det! Skulle ligga snyggt på min stora mage! Skulle dessutom vara en trevlig liten uppmuntran, eftersom det just nu är väääldigt synd om sjuka lilla mej.

6 kommentarer:

Lina sa...

Usch, stackare som är sjuk. Hoppas att du blir piggare snart! Jag och Martin var och besökte en tre dagar gammal bebis idag. Nu längtar vi ääääännu mer efter macaronen!! :)

Gotlandsliv sa...

Ja, det är verkligen jättesynd om mej! Kan inte sova och är tjock i både näsa och hals. Host och slem och snor hela dagarna! :)

Vad mysigt med en bebis!!! Vems var den? Väntar fortfarande på ett mail med utförlig beskrivning av vad det är för projekt du ska ta dej an... :)

Lina sa...

Det var Martins djurgårdspolare vi besökte!

Jag kan lika gärna avslöja mina planer: en bebis-mys-butik med bl.a. trendiga mammakläder till bra pris med en liten lek&fika-hörna, kanske kvällsaktiviteter för att hitta likasinnade. Sedan tänker jag twista till det ordentligt och även ha mat och tillbehör för andra slags bebisar: djuren! Lite galet men det finns ett behov av det i city! :)

Gotlandsliv sa...

Coolt! Jo, mammakläder såg vi ju att det fanns behov av, och säkert allt det andra också! Kanske ett ställe att få ut min "gravid-bärabebis-jack-kil" på..? Har visat sig att många med mage är sugna på en sån! :)

Gud vad spännande, håll mig uppdaterad på hur det utvecklar sig!

Lina sa...

Ja, jag har gått runt i city och letat "konkurrenter". Har hittills bara hittat mammakläder på H&M & Lilla Huset, men det var inte mycket till utbud..

Den där jack-kilen, finns de inte att köpa i handeln? Den var ju helgrym! Jag är grymt intresserad av att sälja den isådanafall! Du får skaffa patent. ;)

Gotlandsliv sa...

Nä, H&Ms kläder är jättetråkiga, och när vi var där på Lilla Huset så såg det ju väldigt utplockat ut där. Tror helt klart det kan funka! Det finns ju rätt mycket ställen på nätet man kan handla på, men man vill faktiskt prova och känna och klämma. Speciellt mammakläder som verkar ha en tendens att vara större i storlek än andra kläder. Vilket jag iofs börjar förstå nu... vet du att jag har gått upp 15 kg!? Helt galet.

Nä, den där kilen finns inte att köpa vad jag vet! Men jag kan nog inte ta patent på den, för jag har ju "lånat" idén från en tjej jag såg på stan som hade nåt liknande... men den är verkligen super! Har sytt på dragkedjor på mina knapp-jackor nu också, så att den funkar på allt! :)

Du, hur gick det med din förkylning egentligen? Var du på vårdcentralen sen?