lördag, december 06, 2008

Tofta


Idag har vi varit ute i Tofta på planeringsfika inför julkalaset hos grannarna. Eftersom det infaller precis när vi tänkte flytta, kommer vi inte att bidra med så mycket tyvärr. Det blir mest att vara med och dela på det som ska inhandlas. Våra underbara grannar erbjöd sig att hjälpa oss med flytten, och det är guld värt för oss! Vi har ju ingen dragkrok på vår bil, så det underlättar något enormt att vi får hjälp med flyttbil och bärhjälp.

Inspekterade också husbygget, och det rullar på. Målarna var där och jobbade för fullt, de hoppades att bli klara idag. Och imorgon skulle Lasse lägga in trägolven på övervåningen. På måndag åker byggställningen ner, och klinkret på bottenvåningen ska på plats. Enligt byggarna är det inga problem att hinna klart, det är ju hela två veckor kvar! :)

Imorgon ska vi ut igen och prata med trappbyggaren bland annat. Ska även passa på att kika in på Smågårde och se om det finns några fynd. Hittade bland annat ett lammskinn på visningen idag, och det kan man ju som sagt inte få för många av.

3 kommentarer:

Lina sa...

Gud så stort och luftigt det är! Och högt i tak, jättefint!

Ååh vad kul att vi är välkomna. :) Ska bli skönt att fira in ett nytt år på Gotland! (så nu håller vi tummarna för att det inte kommer några hinder).

Vi orkade oss faktiskt inte upp på vinden... Det kaaanske blir imorgon.

Åh vad fint ert hus ser ut att vara! Det är nästan så man blir lite avundsjuk. ;-) Hoppas ni mår bra och hälsa macaronie!

Johanna sa...

Underbart hus med underbar inrederska!! Kommer att bli värsta Lantlivhuset. Ska minsann skicka in ett tips på att de kan göra reportage hos er!! Har varit på min första fest (tjejfest) sen lääääääääänge och druckit en hel flarra vin. Ska gå o lägga mig nu, Erik och Elis får knoppa ihop och han får välling inatt! Hoppas att du mår bra och att sammandragningarna är bättre!! Saknar dig!! Kramis!!!

Gotlandsliv sa...

Åh vad härligt med viiiin! Längtar så! Vad sägs om midsommar hos oss i år, och så pumpar jag och så dricker vi en massa vin (vi har ju faktiskt en heeel del att ta igen)!? :)

Kramar!