måndag, december 08, 2008

Kaos!

Fick idag veta att vår bänkskiva från IKEA, som skulle komma den 16 december, blivit försenad. Tidigast vecka 3 kommer den! Herre jisses, det funkar ju inte! Vi kan ju inte bo i huset en månad utan bänkskiva i köket, och därmed inte någon diskho eller spis heller. Och speciellt nu när vi misstänker att mackisen kanske dyker upp tidigare än beräknat.

Micke ringde IKEA och förklarade situationen, och den snälla tanten i kundtjänst fixade så att vi kommer att få lånebänkskiva och diskho till den 16. Det betyder att vi i alla fall kan laga mat och diska där. Sen när den "riktiga" bänkskivan kommer, så skickar de snickare som fixar allt på plats. Det är service det!

2 kommentarer:

Lina sa...

Oj, kan tänka mig att ni fick panik under en liten stund där! Vilken tur att det ordnade sig, IKEA är faktiskt väldigt måna om sina kunder!

Jobbigt att du inte får sova ordentligt! Det är ju klart att mackisen vaknar till liv när mamma är uppe och stökar mitt i natten. :)

Johanna sa...

Ops! Det hade inte varit roligt utan bänkskiva!!! Vilken tur- det är det jag säger - IKEA är bra! Ska du få gå och kolla nu när kuren är slut så att baccilluskerna är borta?? Kraaaaaaam!!