tisdag, december 09, 2008

Klinkers på bottenvåningen

Idag var vi ute och provlade golvet som ska ligga på hela bottenvåningen (frånsett barnrum och kontor). Och det var tur att vi testade, för som vi först hade tänkt oss blev inte alls bra. Men nu kommer det bli riktigt snyggt! Gillar plattorna jättemycket, det är riktig betongkänsla i dem.

Golvet i badrummet på övervåningen var nästan helt klart, och det blir bra det med. Är lite tveksam till de gråa listerna i trappan, men fick veta att om man inte använder såna så är det risk att fogen släpper i hörnen. Och de finns inte i svart tyvärr. Funderar lite på om man kanske kan måla dem..? De är lite iögonfallande nu.

Berättade för snickarna om förseningen med bänkskivan, och de sa att i stort sett hela köket blir lidande av det. Suck! Alla passbitar som ska på plats, glasskivan som stänkskydd, ja det mesta faktiskt. Inte kul!

9 kommentarer:

Johanna sa...

Varje dag närmar sig ert drömhus! Jag håller med om den gråa randen, den lyser lite, det går inte med svart tuschpenna??? Det brukar ju bita in bra på allting :-)!

Gotlandsliv sa...

Ja, precis! Har funderat på det med! Och de är ju vattenfasta också, och finns i svart. Tror jag ska testa på nån liten restbit. Skulle bli mycket snyggare om det smälte ihop med det svarta. Men visst blir det fint annars!? :)

Kramar!

Johanna sa...

Superfint!!! Är avundsjuk men ska nog stjäla några små godbitar ;-)! Tänkte ju börja med utedasset, hehe!

Amanda Barnes sa...

NÄÄÄ, jag tyckte det var supersnyggt med de grå listerna, det ramade ju in trappan på ett snyggt sätt!!

Gotlandsliv sa...

Jasså..? Superkul att höra olika åsikter!!

Markus sa...

Fan så snyggt det blir hörni.

Men du Caroline.. Står Lantliv med på alla din önskelistor som du skickat ut? Känns som det är dubblett/triplett varning där :D

Och det där fina täcket var ju slutsålt för tillfället. Prentkort är ju så trist!

Köpte iaf en julklapp till min blivande brorson(brorsdotter) idag :D Men säg inget till honom än!

Markus sa...

Kan fan inte skriva idag tydligen, men du förstår vad jag menar. Orkar inte skriva om allt, trots stavfel, missade ord och särskrivningar, hhaha

Gotlandsliv sa...

Hallå Markus!
Har faktiskt inte skickat ut önskelista till någon mer än dej! Har inte varit så snäll i år, vet du. :)
Nä, men i min familj kör vi ju lite återvinningsjulklappar i år.

Spännande med present till mackisen! Jag lovar att inte skvallra!! :)

Kram på dej!

Fröken Fräken sa...

Låter som en bra idé att prova vilket som blir bäst, för ibland ser verkligheten ju inte alls ut som man har tänkt sig det uppe i ens huvud!
Men otur med skivan till köket.. man vill ju att det ska bli klart!!