onsdag, februari 04, 2009

Jakten på JunoJakten på Juno fortsätter. Har slängt in köpes-annonser både här och där, och svarat på ett gäng säljes- också. Ska man ha tag i en begagnad, är det inköp från Danmark som gäller. Har fått några svar redan, men hur eller hur så blir det en ganska dyr historia...

Alternativen verkar vara följande:
:: Ny Sebrasäng från nätbutik i Sverige.
- Dyr + Gratis frakt, ny och fräsch
:: Begagnad Junosäng från Danmark.
- Fraktkostnad, kan behövas renovering och målning + Billigare
:: Ny obehandlad Junosäng från Danmark.
- Fraktkostnad, målning tillkommer + Billigare, ny och fräsch
:: Ny målad Junosäng från Danmark.
- Fraktkostnad + Billigare, ny och fräsch

Största nackdelen med inköp från Danmark är självklart frakten. Har fått en uppgift från en säljare att den skulle gå på knappt 500 sek, och det är ju iofs överkomligt. Men det var en nyproducerad och, vad jag förstod, icke ihopsatt säng. Så det blir nog dyrare om en privatperson skickar sin monterade.

Håller på att sälja av både det ena och det andra här hemma, för att finansiera Junon. Igår sålde vi vårt gamla matbord + stolar, och ikväll kommer det en köpare till vår gamla ekbyrå. Imorgon blir vi av med det gamla soffbordet. Så visst tickar det in sköna penningar! Ska gå igenom gömmorna efter fler potentiella säljobjekt, för på ett eller annat sätt ska det banne mig bli en Juno.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Helt rätt! Bättre att gneta lite o köpa det man vill ha, än att snåla och ta något annat som man grämer sig för sen!! Kramis!!!

Anna sa...

Ja dom är heeeeelt underbara, klart bebben ska ha en sån ;-) Kram Anna

AnnasDrömmar sa...

Känner igen mig i ditt sökande. Jag fick dock ge mig till slut då det blev lite panikartat med en säng. Hoppas du hittat det du sökte efter och att du är nöjd. Sängarna är för övrigt hur fina som helst. William sängen är också underbar!

Hälsningar
/ Anna-Victoria