tisdag, mars 17, 2009

Husvärdering

Nu har vi fått besked från mäklaren som var här och värderade huset. Ska inte nämna några siffror, men vi är väldigt nöjda och kommer med all säkerhet slippa topplån. Hurra! :)

5 kommentarer:

Anna sa...

Grattis!

fyraihuset sa...

Hej!! Såg din fråga först nu ang priserna på tygerna. Tyget med babouskha och måttband kostade 129dkk per meter och det med orange bilar kostade 299dkk per meter. Jag köpte 50cm per tyg.
Portot blev 80dkk.

Visst har hon fina tyger :-) Hennes affär vill jag verkligen besöka när jag åker till köpenhamn nästa gång.

/Nina

A home far away sa...

Grattis va skönt det slapp inte vi med vårt första hus kan jag ju säga:)

Kram Gunilla i Singapore

emelie sa...

Hade missat kommentarer från dig. bloggen krånglar visst.
Ruffas blogg är super härlig. Jag älskar allt det vita! Hittade mina ängla vingar (rätt stora)för bara 149:-. Kunde inte låta bli.
Måste erkänna att jag blev lite kär i erat hus! Vi är så gott som klara med våran planlösning på ett enplanshus.. (tomten står och väntar) Men nu sa jag till sambon att ikväll måste vi kolla in eran husblogg... för kanske att vi skulle ha 1,5 plans hus iallafall:-)

Jennie sa...

inte haft tillgång till internet på ett par dar men har nu tittat ikapp i din blogg. Vilket underbart kök ni har, som heämtat ur en trendig inredningstidning. Jättesnyggt, vitt och stilrent. Jag förstår att ni blev glada äver mäklarens besked.

Jättefina bilder som vanligt, både på Elton och ert hem. Och vilken härlig kalufs Eltoms kompis har.
Kram Jennie