fredag, mars 06, 2009

Leilas Country LivingMin favorit Leila Lindholm kommer i slutet av mars ut med första numret av sin nya tidning, Leilas Country Living. Jag har just varit inne på tidningens hemsida och beställt de två första numren till kalaspris, 40% rabatt. Ska bli spännande att se vad det är för en tidning, men med Leila som kreativt ansvarig kan det ju inte bli annat än bra!

6 kommentarer:

Engelska Villan sa...

Hej!
Vilken mysig blogg, bara namnet... :)
Hur beställde du Leilas magasin? Blev lite sugen...
Kram Anna

Gotlandsliv sa...

Tack! :)
Klumpigt av mig att inte skriva det i inlägget... På http://www.leilascountryliving.se kan man förbeställa tidningen!

Johanna sa...

Hello darling!! Yes säger jag! Stor fan av Leila också! Har åkt på värsta förkyldningen, av alla små dvärgar här, suck. Det känns som om jag BARA är sjuk. Hur har ni det framöver på helgerna, är ni redo för besök av allihopa om ett tag? Vi är sååå sugna på att se Elton o träffa er!!

Lina sa...

Tänk att jag missat hennes tidning! Beställde två nummer direkt. :)

Gotlandsliv sa...

Bästis! Så länge ni är förkylda får ni INTE komma! :)
Vi har varit jättenoga med det där, så att lillen inte åker på något RS. Grannens kille fick det, och nu har han förkylningsastma som eventuellt aldrig kommer att försvinna. Och det vill vi inte ha!

Men sen är ni jättevälkomna! Är helt veckovild och har ingen koll på varken datum eller dagar längre. Men jag ska prata med Micke om hur vi ska göra i påsk, eventuellt åker vi till saftlandet då. Men annars kanske ni kan komma?

Massor krya-på-er-kramar!

Pia sa...

Å, jag är är så förtjust i Leila. Beställde genast de 2 första numren.
Din blogg är jättemysig...drömmer också om att flytta till Gotland ibland. Just nu har vi bara ett sommarhus där.