fredag, mars 13, 2009

VäggordJennie tipsade om unidekor.se, som har mängder med fina väggord till bra priser. Vilken guldgruva! Beställde just den här lilla meningen som ska sättas upp över Eltons vagga. Är sugen på en variant till hallen också, men måste få upp en spegel där först för att se hur mycket plats som blir över.

Mäklaren som värderar huset har varit här på besök nu på morgonen. Vi får inget besked om värdet än, men hon verkade faktiskt ganska imponerad.

3 kommentarer:

Jennie sa...

Jag blev sugen på den där också när jag kikade runt men insåg att jag skulle behöva tre och kanske vore det roligt om det stod olika i rummen då. Visst är texterna så romantiskt fina!?

Spännande att höra resultatet sedan -förstår till fullo att hon var impad. Kram!

Jag sa...

JAAA, det är så fint med väggord. BARA det inte blir för många.. har sett bilder på dem som har det i nästan varje rum & då blir det lite kitchigt istället för fint. Men som sagt var så är det så fint på något enstaka ställe & det var ju så himla fin text du valt oxå...JA, visst är det otroligt att man kan skapa sådana underbara små varelser!

Anna sa...

Vilket fint väggord! Jag fick precis min beställning från unikdekor förra veckan. Vi ska sätta upp företagsnamnet i entrén till cafeet!

Trevlig lördag!