söndag, augusti 02, 2009

Loppisrunda


I torsdags anlände mina två kära kusiner till ön, och lämnade tråkigt nog densamma idag. Men vilka härliga dagar vi har haft! Tror att vi har besökt varenda loppis på hela Gotland. En hel del små fynd har det blivit. Bland annat en låda som ska målas och få hjul, innan den ska användas som förvaring till Eltons böcker. En annan låda med lock, för Eltons små hemlisar. En tredje låda med fack och mycket fin patina, tänkt att placeras i växthuset. Gillar lådor. :)

Vi har hunnit med mycket på de här dagarna. Varit på Furillen, fart runt på södra delen av ön, gått i Visby och strosat, ätit ute, fikat på diverse mysiga ställen, haft filmkväll, besökt Rute Stenugnsbageri, varit på auktion, grillat... Hoppas det blir fler besök av dem framöver!

5 kommentarer:

carin.svanberg sa...

Vi har haft det supermysigt!! Har nu landat, tyvärr hade lilleman somnat när vi kom hem. Imorgon ska han ta på sig sina nya Nova Star byxor och ap tröja från Visby!

Hemmalycka sa...

Låter som ni haft det helmysigt och man kan ju se så mycket fint på Gotland, Furillen är ju inte helt fel.

Hem och Lycka sa...

Å, såna lådor kan man aldrig få för många av. Synd att dina kusiner åkte hem så snart.

kram Mia

Anna sa...

Åh men du trälådor är ju bara så charmiga...du vet jag samlar nästa på trälådor kan jag meddela :)..suck ja tänk att få gå på loppis på ön..nästa sommar ska jag göra det..då planerar vi semestra på öarnas ö igen..

milla-andante sa...

Grattis till vinnaren!
Vilken härlig bild på dig (så snygg tunika!) och dina fynd... Blir så loppissugen (idag igen) och på att åka till Gotland. Har ångrat en loppisvas jag aldrig köpte när vi var där 2005...
Kram