fredag, juni 18, 2010

VäxthusbyggeFörra helgen fick vi besök av pappa, som skulle hjälpa till med växthusbygget. Tyvärr fick vi också besök av århundradets värsta (jo, nästan i alla fall) storm som gjorde att bygget inte blev färdigt. Storm, och det faktum att byggbeskrivningen var kass. Vårt växthus är specialbeställt, eftersom det står direkt mot husväggen. Desstuom har vi köpt till dubbeldörrar istället för den enkeldörr som ingår. Trots detta tycker man ju att det borde finnas åtminstone en liten rad som talar om hur man förankrar gaveln i husväggen. Men icke. Till sist fick vi i alla fall klart stommen, minuter innan pappa var tvungen att ta båten hem igen.

Nu i helgen kommer nästa gäng byggjobbare. Så förhoppningsvis får ni efter helgen se bilder på ett alladeles färdigt växthus!

4 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Vad fint...Jagt skulle också gärna vilja ha ett växthus. Hm ja kanske i det nya huset om det får plats. Vi har lite funderingar på något annat stort som tar lite plats. Ha det gott och en trevlig helg/ Kramkram Anne

Inte bara mamma sa...

Jag tror mig se att det blir superfint.

Jag funderar på att riva barnens lekstuga, eftersom de aldrig är där och placera ett växthus där. Vi får se vi vill ha pool också. Mycket man vill ha ;)

LiseLotte

Johanna sa...

Ser jättefint ut! Synd att det inte kom med i reportaget i tidningen, men det kommer kanske fler tillfällen :-)

Annika sa...

Såå fint det kommer att bli. Blir inte alls avundsjuk eller så.... :)
Kommer ni allstå att kunna gå ut till växthuset genom huset vad jag förstår så är det ju drömmen!
Annika