lördag, augusti 21, 2010

Finfina knölarMinns ni mitt försök att sätta om potatisen som hade börjat gro i komposten? Idag har jag skördat, och det visade sig att exprimentet gått hur bra som helst! Fiskade upp en hel massa knölar ur de svarta plasthinkarna som jag satt ner dem i. Helt klart ett projekt att göra om nästa år.

6 kommentarer:

Maria sa...

Härligt! Kul att det lyckades! Jag ser verkligen fram emot den dagen jag har en trädgård att odla i!

Kul också att butiken går så bra. Det finns verkligen en massa massa fint så det gäller bara för mig att börja spara så att även jag kan lägga in en beställning! :)

Kram Maria

signerat 71 sa...

Waow vilka knölar. Kul att ditt projekt lyckades så väl.
Kram J

Karoleen sa...

Hej Hej,
tänkte bara skriva några rader nu när jag har läst din blogg, från första till sista inlägget. Den är helt underbar och du verkar verkligen vara en otroligt trevlig person, och din familj verkar supermysig. Jag hoppas verkligen att allt löser sig med sjukdommen och att ni slipper sånt där som gör er ledsna i framtiden. Hoppas ni får njuta av ert liv på Gotland - för mig är det än så länge en dröm. Jag skulle tycka att det var helt underbart att få bo på ön - ön som jag älskar - men än så länge är det en dröm...

Nu ligger du med i min RSS-läsare, så jag inte missar några inlägg.

Tack för en väldigt underhållande eftermiddag =)Din blogg är underbar och jag ser fram emot dina inlägg =)

Mvh Karoleen

Bella sa...

Kul att det lyckades, vilka fina knölar du odlat fram :)

Ha det gott

Kram Bella

Nordingården sa...

Underbar potatisbild och grattis till lyckad webbshop, jag ska kika in där nu och se vad jag kan frestas över, en hel del gissar jag... Mari.

sandra sa...

Hittade precis hit och jag älskade repotaget om ert hem förra Plaza! Ni har det så fint hemma!