onsdag, augusti 11, 2010

FormexVad kul att ni är sugna på butiken! Det ska bli så kul att äntligen komma igång.

Har funderingar på att åka upp till Formex i helgen för lite inspiration och shopping, och tänkte höra med er erfarna hur det fungerar med biljetter o dyl. Jag har ju företag, men har inte med mig reg. beviset. Räcker det med ett visitkort istället? Och får man ändå betala inträde? För det är väl ingen av er Formexfantaster där ute som har en biljett till övers? :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste ha reg. bevis att visa upp i kassan när du kommer om du inte har biljett (som du fått av utställare t.ex.). Gamla formex besökare får obetalda biljetter skickat per post innan mässan så man kan registrera och betala innan om man vill (eller i entrén när man kommer dit) så man inte ska behöva ta med reg.bevis varje gång.

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad roligt med din butik! Jag håller tummarna och önskar dig lycka till med den! Kikar in på fredag.

Jenny

Johanna sa...

Å var det inte där vi var innan jag blev innestängd på tunnelbanan och gjorde en "skriet"? ;-)

Bella sa...

Så kul att du ska öppna butik :) Önskar dig all lycka!!

Kram Bella

Lyktor och Tyg sa...

Grattis till butiken, jag ska absolut kika in på premiardagen.
Hoppas du kommer till Formex, visst borde det finnas någon som ha en biljett över. Inte jag tyvärr.
Jag åker till Gotland vecka 35, var ligger din butik eller har du bara på nätet?
kram Kristina

Elin Grindemyr sa...

Ja du behöver som sagt visa reg.bevis vid entren -sen får du registrera dig själv via en dator så att du får ett snyggt kort m ditt företagsnamn runt halsen ;) Proffsigt värre! Entren kostar 200kr per/person. Var själv där för första gången förra året och de var verkligen super kul och spännande såklart! Lycka till o hoppas att du tar dig dit ;)
/Elin

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå...Håller med första talar:) angående Formex. Jag är medbjuden men jag hoppar nog...Har du varit i Vadstena idag? Jag var där igår och köpte 2 st halvmånebord på Vadstena Antikhandel. Ser fram emot webbutiken/ Kramkram Anne