tisdag, september 21, 2010

Kommer strax

Tack för peppande ord, hörrni! Vi får väl se om jag orkar ge den där stolen en chans till. :)

Önskar att jag hann uppdatera bloggen oftare, men just nu är det mycket annat som tar tid. Har precis börjat jobba, Elton har börjat dagis, och så är det webbutiken på det... Men håll ut! Jag kommer tillbaka snart!

4 kommentarer:

Yosofine sa...

Hejsan! Hittade precis din blogg. och lika så din webbutik. Eftersom jag också bor på Gotland så måste jag ju fråga om butiken finns "offline" någonstans i Tofta? ;) Nu ska jag läsa vidare i bloggen din. Trevlig kväll! /Jossa

Millas hem sa...

Yes!!=)

Kram Camilla

SIRCHEN sa...

Hej!
Hittade just din blogg när jag satt och googlade på grejer och VIPP var jag fast i en timme eller så och har bara lääääst!
Tack och kram till dig för en vacker,inspirerande&varm blogg.
Tänkte också passa på att fråga - vad är skillnaden mellan Junosängen och sebran? Väntar mitt första barn i januari och har tänkt använda min bäbisäng; en Juno. Du är inte intresserad av att sälja ditt supersnygga hemsydda sängskydd btw?:)
Stor kram
Siri

Sanna sa...

Gud vilken underbar blogg...

Vill bara påminna om att anmäla Er till Kidstore Facebook grupp. Ju fler medlemmar innan Söndag desto fler o bättre erbjudanden, auktioner o utlottningar kommer att dyka upp inom kort. Sprid gärna vidare till nära o kära...

De enda som behövs är ett gilla;)