tisdag, januari 11, 2011

Middagstips


Har precis förberett dagens middag. Idag blir det ugnsbakad lax med olivolja, shoyu och sesamfrön. Till det diverse grönsaker (bland annat morot, palsternacka, vitkål, brysselkål, lök, broccoli...) som wokas i rikligt med kokosolja och shoyu, aramealger marinerade i tamarisoya och en kanongod kall sås gjord på cashewnötter, citron, vitlök, basilika, vatten, salt och peppar.

Smaklig spis!

6 kommentarer:

Lee sa...

Åh den där kalla såsen, mums säger jag! Vilken tur att jag har cashew nötter hemma! :)
Kramis

Gotlandsliv sa...

Den blev ljuvlig! Kan varmt rekommenderas! En varning dock, kommer med all säkerhet att lukta vitlök imorgon... :)

Kramar!

Filippa sa...

Det där lät verkligen mumsigt, måste nog ta fram thaikokboken jag precis köpt och botanisera lite bland recepten.

Kram F

Linda sa...

Härlig mat!! Tack för inspirationen!!

Kram Linda

Maria sa...

Mums, det låter helt underbart gott! Det vill jag prova!

Nu ska jag läsa ikapp här hos dig. Ligger ju tre månader efter...

Ha en fin söndag!
Kram Maria

Pållan sa...

Jag kom hem från Gotland idag och jag förstår att fastlänningar flyttar dit. Själv har jag varit där om somrarna sedan jag var barn och skulle kunna flytta dit bums. Finns inget som slår Gotland vare sig det är regn eller sol. Ha en skön vecka. Kram Pållan