torsdag, maj 31, 2012

Hej vänner!Länge sen sist, av förklarliga skäl. Jag saknar er! Tänkte att det nog kanske är dags att dra igång det här maskineriet igen. Om ni fortfarande vill läsa, förstås. Har varit dålig på att hänga med i vad som händer hos er också. Uppdatera mig!

Här rullar det på. Vi tar en dag i taget. Vissa dagar är bra. Vissa är kass. Framtiden är oviss, och det tär på mig något enormt. Men jag har mina solstrålar. Mina underbara ungar. Utan dem hade jag nog gått under. Mitt i allt elände så lever de liksom i sin egen lilla bubbla. Där inget ont kommer åt dem. Där de växer och utvecklas till ljuvliga små personligheter. Och i deras bubbla är livet underbart, för de har ju både sin mamma och sin pappa hemma om dagarna. Även om världens bästa pappa inte orkar med att busa lika mycket som vanligt, finns han ändå där.

Hos oss ligger det mesta av vår fokus (och budget...) just nu på maten. Inget fuskande här, inte! För det har vi gjort det senaste året. Fuskat. Ätit socker. Snabba kolhydrater. Kött. Mjölkprodukter. Aja baja! Speciellt om man har cancer i kroppen. Om det var fuskandet som gjorde att tumören kom tillbaka, låter jag vara osagt. Det kan ingen veta. Men vi vill inte chansa. Så nu är det raw food som gäller hemma i vårt kök. Kan nog kanske dyka upp ett och annat recept här, vad det lider.

Annars försöker jag lägga de minuter jag får för mig själv på sånt som jag mår bra av. Och det är just nu trädgårdsfix. Har så mycket jag vill visa er! Ett nytt staket i kastanj, en spalje fixad helt och hållet av undertecknad, planer på ett ute-spa, superbär-planteringar... Så, stay tuned!


29 kommentarer:

Anna sa...

Åhh, Caroline! Så härligt att få en liten uppdatering. Började bli orolig för er. Mysigt med trädgårdsfix, ser framemot att få följa er här på bloggen!

Ta hand om dig och din fina familj!

Mamma med ambitioner sa...

Vi känner inte varandra alls. Jag har följt din blogg länge, lämnat någon kommentar. Väntat på bebisen, njutit av er inredning och all er levnadskraft. Jag har oroats och väntat på uppdatering. Kan någon mota bort cancern är det ni, tro inte annat. Sänder de varmaste kramarna till er. Barn är underbara, om de bara visste vilken gåva de besitter
Väntar nu med spänning på bilder från dina bestyr. Skynda långsamt.
Hälsningar Kristina

Ida sa...

Härligt att se några rader från dig. Och vi känner inte heller varandra alls men ändå har man gått och undrat hur det går. Önskar er all kraft och lycka nu. Och det härliga och bland påfrestande med ens älskade barn är ju att inget kan stanna upp kring dem- allt måste rulla på mer eller mindre som vanligt. Hälsningar Ida

House number 11 sa...

Åh, jag blev så glad att se ett inlägg ifrån dig! Jag har tänkt mycket på er! Vilken härlig bild på era barn! Ja , barn de ger så mycket glädje och styrka! För dem gör man allt och de ger allt tillbaka och lite till! Fast det förstår de inte riktigt!
Ska bli spännande att få se allt du har gjort!
Tag hand om er!
Kram Jenny

Fröken Gredelin sa...

Så gott att se att det kom en uppdatering! Har kikat in här ofta och hoppats på positiva besked. Jag hoppas verkligen att ni ska få må bra och att kosten lönar sig. Vi känner inte varandra men jag vill ändå ge en stor kram!

Anna sa...

Skrev till dig igår för att höra hur det är och så skrev du idag. Även om inte jag heller känner dig, så har jag följt bloggen och när man gjort det ett tag känns det som om man har kommit in i den som skriver bloggens
liv litegrann. Vad skönt att höra att barnen ger er kraft och jag skickar tusen styrkekramar tii er! Kram

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Välkommen tillbaka, jag önskar innerligt att det ska gå bra för er, tur att barnen gör att man måste leva i nuet, det hjälper nog mot dom värsta dipparna. Styrkekramar i massor och som sagt, välkommen tillbaka.

Kram Victoria

piccolacasa sa...

Hade mer än gärna läst om lite trädgård och lite raw food och kanske lite av din underbara inredning också! Du är saknad!

kackel och småvildar sa...

Härligt att se dig tillbaka. Såklart läser vi forfarande, jag har tittat in mest varje dag och hoppats på nya uppdateringar. När man följt en blogg så länge känns det nästan som man känner er fast jag inte alls gör det. Jag hoppas ni ska få lite bättre besked framöver och att nu får mer tid att njuta av livet och slipper ha cancerns mörka skugga hängande över er hela tiden. Barn är verkligen ljuset i livet. Härligt att se att de ser friska och glada ut. Du har en toppen blogg och jag ser framemot att se dina kommande inlägg.
hälsningar Terese

Room of karma sa...

Härligt att få läsa några rader från dig igen. OCh höra hur ni har det osv .....

Vill gärna läsa om lite raw food! Tror att kosten påverkar kroppen mycket!

Ha en fin helg!
kram CC

AK. Keramik Form-Design sa...

Är ny i bloggvärden och följer din underbara sida om ditt och datt. Sen för att bli uppdaterad från Gotland är ju inte fel. Har tänkt på er då och då. Det där med cancer är inte kul. Önskar er all lycka att komma till baka. Har provat rawfood och ser fram emot recept och annat smått och gått av ögon godis.
Varma hälsningar
Annelie

Passagården sa...

Vilka söta små troll!! Skönt att "se" dig här igen, dina inlägg är saknade! Håller tummarna för att allt ska lösa sig på bästa sätt. Njut så gott det går av varje liten sekund!

Stor varm kram!

AK. Keramik Form-Design sa...

Hej igen!
Tankarna går och man försöker hitta en lösning. Man vill ju så gärna göra det, vi människor. Men iallafall. Det med maten är inte helt fel, att du kan äta dig frisk men du kan också tänka dig frisk. Tankens kraft är mäktig. Mental träning och yoga samt meditation hjälper till att ändra frekvenserna till mer possitivt i hjärnan. Din make orkar säkert inte hoppa på avanserade yoga ställningar men det finns medicinsk yoga som inte är så anstängande, som hjälper allt från hjärtproblem till migrän mm.Har för mig att det finns en bra yoga studie i Visby.
Vill bara dela med mig: Har själv gått igenom utbrändhet samt stroke. Yogan och mentalträning hjälpte mig oehört mycket, och gör fortfarande.
Varma hälsningar
Annelie

Tina sa...

Så fint å se deg her inne, men leit å høre om hva dere må gå gjennom. Håper virkelig alt går godt. Savner dine flotte innlegg, men alt til sin tid:)

Du får pleie dine, sender deg mange varme vibber fra Norge, tenker på dere uansett om jeg ikke kjenner deg!

Varm klæm, Tina:)

livetpåfyran sa...

Så roligt att du är tillbaka!! Gulliga ungar, livet vore ingenting utan dom!! Usch va tråkigt med cancern. Hoppas verkligen på ett tiifrisknande. Stor styrkekram. Pia

Hannae sa...

Hej!
Åh vad glad jag blev när jag såg en ny rubrik. Jag har kollat in varje dag, sett att webbshopen legat nere och förundrats över hur mycket man kan bry sig om en människa man aldrig träffat. Jag önskar dig och din familj allt gott, verkligen. Njut av allt som är gläje, varenda liten sak. Njut av varandra! Från en ö-kvinna till en annan; massor med kramar och önskan om en ljus framtid!
Hälsningar Hanna

Skumpa och Spaljé sa...

Kram på er och roligt med ett litet inlägg, lycka till med allt Helena

mali-mo sa...

Sender deg en storklem,og mange gode tanker.

Annika sa...

Hej.
Märkligt hur personer man inte känner på riktigt, liksom griper tag i en. Har följt din/er blogg under en längre tid och tycker att du/ni är helt fantastiska.
Tror att vi är många som tänker på er och sänder massor med urkrafter till er. Vi finns kvar här och kikar in lite då och då!
Hälsningar Annika

Åsa sa...

jag tänker på er och fick en tår i ögat när jag läste ditt inlägg...massor av kramar skickar jag till dig och din familj..
kram Åsa

Anonym sa...

Vad underbart att höra från dig igen även om ni har mycket jobbigt att brottas med. Du låter ändå positiv och vid någorlunda gott mod. Hoppas verkligen att din man klarar av den här pärsen. Du ger så mycket inspiration med din blogg. Har verkligen saknat den och blev jätteglad i dag när jag fick se ett livstecken.
Är så nyfiken på vad ni har åstadkommit i trädgården.
Kramar från Åse

Anonym sa...

Hej där!

Har tänkt på dig och din famij och kikat in här regelbundet för att se hur läget är. Vilken tur att ni har barnen, de är ens glädjesolstrålar som lever i sin egen spontana bubbla. Förstår att vissa dagar måste vara hemska medans andra kanske är någorlunda ok. Jag hoppas ni går ljusare tider tillmötes, kämpa på! Ta hand om er/ Susanne

M sa...

Sender gode tanker. Stoooor klem!
M

Anonym sa...

Underbart att se att ni kämpar på och jag beundrar er vilja mitt i allt eländiga. Ta hand om varann och njut av era små söta barn.
Hälsn Johanna

HEMLÄNGTAN sa...

Härligt att ha dig tillbaka! Jag har tänkt så mycket på er. Ni verkar starka båda två ( även fast det är en mardröm ni går igenom) och jag tror verkligen på er, ni kommer att fixa det här!
Och barnen ja, så tur att ni har dem. Precis som du skriver så lever de i sin egen lilla bubbla och det kan vara så skönt att svepas in i den ibland.

Ta hand om varandra!
Kram, Jenny

Sanna sa...

Åhh vad skönt med ett livstecken från dig! Jag har verkligen saknat bloggen och väntat varje dag på en uppdatering. Nu längtar jag efter mer inspiration från ert fina gotlandshus och dina små godingar. Jag hoppas att den nya kosten kan göra under.

Stor kram!

Anonym sa...

Hej, har ni kikat på D-vitamin? Det har framkommit mycket forskning på sistone där man tror att D-vitaminbrist ligger bakom flera av våra västerländska sjukdomar. Halva befolkningen sägs lida brist.

Ville bara nämna det i all hast, önskar er lycka till!

marie sa...

all lycka till och hoppas ni får en fin sommar!

Emma Berg sa...

Hejsan! Hittade din blogg för flera månader sedan när jag letade inspiration till kök och sparade bilderna från ert! Kollade igenom dom nu så hittar jah det här :( stor kram till familjen!