måndag, juni 11, 2012

Fulltankad med inspiration, kunskap och god mat


Joséfine Jäger, Sören Wolff och Erika Billysdottír.

Lillskruttan fick följa med, och skötte sig exemplariskt under hela föreläsningen.

Svensk Kombucha - bättre än champagne, om ni frågar mig!


Är fortfarande alldeles upplyft efter gårdagens event på ConCor Crossfit i Stockholm. Vilken tillställning! Vilka människor! Joséfine Jäger och Erika Billysdóttir bjöd på Bärbombs-smoothie, Power-pasta på zucchini med ljuvlig cashewcreme och grönsallad med örtdressing och oliver, samt en chokladtårta to die for till dessert. Danske Sören Wolff höll ett mycket intressant och givande föredrag om mat, hälsa, träning, evolution, GMO, inflammation, juicing... och många frågetecken rätades ut!

Efter semenariet blev vi hembjudna till fina Joséfine - den mest omtänksamma och generösa människa jag träffat! Vi skålade i Kombucha och pratade mat hela eftermiddagen. Får ni någonsin möjlighet att gå på Joséfines föreläsningar och event, så gör det! Den här tjejen besitter mycket kunskap, idéer och recept som hon gärna delar med sig av!

3 kommentarer:

fröken blund slår dank sa...

Hej!
jag har tänkt skriva så länge nu, det är så fint att ha dig tillbaks igen. jag tänker på er, och vad ni går igenom. Här kommer en länk till lite finfint gotte som jag vill ge dig :) http://hemmahosfruc.blogspot.se/2012/06/raw-nutella.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Varma kramar o energier och lycka kommer här, fyll på!!! Kram!

Salikon sa...

Hejsan. Har hittat till din blogg och Jag känner verkligen med er och allt det hemska ni får gå igenom. Vad intressant det är med kost och påverkan i kroppen, pratade just igår med en bekant om detta. Och tack för tipset angående deon. Ska testa den!

Mimmie sa...

Så skönt att se att du skriver igen! Förstår att er situation tär på er, även om jag aldrig kommer att förstå hur mycket eller på vilket sätt. I tankarna är jag med på er resa då vi fortfarande följer svärfars turer in och ut på sjukhuset...