onsdag, juni 20, 2012

Pasta utan pasta

Ovan ser ni dagens middag bestående av zucchinipasta med tomat- och paprikasås samt en krispig grönsallad med avocado, groddar och örtdressing. I såsen hade jag färska tomater, soltorkade tomater, gul paprika, vårlök, chili, salt, peppar, linfröolja och hampaolja. Underbart fräscht och gott, och efteråt får man energi istället för matkoma, som ju brukar infinna sig efter en portion vanlig pasta.

3 kommentarer:

Lina sa...

Mmmm, ser jättegott ut! Roligt med fina, mumsiga recept. Försöker laga så mycket raw-food/vegetariskt som min lilla familj tillåter så all inspiration är välkommen!

Blogg by Maliin Stoor sa...

Underbart!
Jag brukar göra en variant - steka strimlor av Zuccini och det blir dundergott till vilken "pasta sås" som helst!"

Ha det fint!


Maliin

Anonym sa...

Wow!! Nyss hemkommen från Gotland till ett regnigt mellansverige googlar jag "blogg gotland" i ren desperation och längtan tillbaka. Nu, ett antal timmar senare är jag så fylld av skaparlust, inspiration och en ännu starkare längtan tillbaka. Jag har bara sett ön på sommaren och tvivlat på att jag skulle kunna bo där resten av året utan att få lappsjuka. Men dina bilder och dina ord har bevisat motsatsen. Jag vill sy kuddar av mina gamla jeans, jag vill också odla fikon, göra loppisfynd, sluta äta socker (jag är också en hängiven Leila-fantast med tre biblar i köket), och ha det driv du har. Jag vill också gärna bo på Gotland.
Jag har läst din blogg som en bok, från början till slut. Jag kommer läsa den igen, och igen.
Vilken fantastisk inspirationskälla Du är! Nu vet jag inte var jag ska börja. Jo, jag ska lämna in symaskinen på service. :-)
Malin